Excursió a la Pista de Gel 1r Batxillerat

excursio pista gel
Cliqueu per veure més fotos

El passat 11 d’Octubre, els alumnes de 1r de Batxillerat vàrem anar a la Pista de Gel del FC Barcelona. Inicialment aquesta sortida havia estat plantejada com una sortida a Núria amb els alumnes de 2n de Batxillerat amb l’objectiu de compartir l’experiència viscuda per aquests alumnes durant el primer curs de Batxillerat amb nosaltres, donar-nos consells i recomanacions per obtenir un bon rendiment i alhora per fomentar el companyerisme entre els alumnes del nostre curs ja que hi ha molts alumnes procedents d’altres instituts. Donat que els estudiants de segon estan finalitzant el seu Treball de Recerca, van decidir renunciar a la sortida.

 

Tot i així, els alumnes de Primer no vam renunciar i vam buscar alternatives a Núria. L’alternativa de la Pista de Gel va ser la guanyadora i allà ens trobàvem, lliscant lliurement sobre el gel. El que havia de ser una sortida lúdica, va acabar convertint-se de debò en una sortida pel companyerisme ja que ens aixecàvem del gel els uns als altres contínuament. Finalment, i després d’haver caigut i aixecat a molts companys, vam anar als Jardins Reials a dinar. De tant cansats com estàvem, no vam tenir forces per fer els jocs per conèixer-nos que havíem preparat a tutoria i ens vam conformar en tornar abans d’hora a La Garriga.

 

Generalment, els alumnes donem una valoració positiva a aquesta sortida, va ser una excursió per conèixer-nos una mica més, divertir-nos, desconnectar i tornar amb més força que mai.

 

Anna Solà 1r Batxillerat

sanefa insti