Sortida al Brull i Aiguafreda 2n d'ESO - 20 d'octubre de 2011

sortida brull i aiguafreda
Cliqueu per veure més fotos

El passat dijous dia 20 d’Octubre els alumnes de 2n d’ESO de l’institut van fer una sortida al Brull i a Aiguafreda per veure el castell del Brull, visitar un dolmen i aprofitar per conèixer-nos. Primer vam sortir de l’institut amb autobús fins a arribar al Brull, al costat del castell en ruïnes, on el vam dibuixar i fotografiar. Tot seguit, vam anar a esmorzar prop d’una masia de la zona.

 

Després vam seguir el nostre camí fins arribar al dolmen, una mica desgastat i cobert per molsa a causa dels anys que portava allà. En acabar de dibuixar-lo i fotografiar-lo, vam anar a buscar un bon lloc per a dinar. Després d’omplir les panxes, vam tenir una estona per fer guirigall. Després d’alguns ensurts, vam acabar la nostra sortida en arribar a Aiguafreda i pujar a l’autobús fins a l’institut.

 

sanefa insti