Música clàssica a l'Auditori de Barcelona

auditori barcelona

El passat dissabte 17 de desembre, a l’auditori de Barcelona, van fer un concert de música clàssica. El afortunats que van poder estar-hi, van poder apreciar fragments de grans clàssics.

Valoració personal:

A mi em va agradar molt, em va ajudar a acabar d’entendre el que és la música clàssica i perquè estaven i estan tan valorants aquests i molts altres compositors. Realment trobo que feien una feina impressionant, no tan sols el compositor, sinó que també els músics, ja que semblava molt difícil tocar cada obra. Em vaig adonar de la importància que li dóna la gent a la música perquè l’auditori estava molt ple i la gent estava molt atenta a cada moviment dels músics. Una de les coses que més gràcia em va fer, va ser quan acabaven de tocar una part de l’obra, tothom aprofitava per moure’s o tossir, demostrant així respecte cap el que estan tocant.

sanefa insti