Setmana de la Música 12 al 16 desembre de 2011

setmana musica desembre

La celebració de la Setmana de la música la començàrem el dimecres 30 de Novembre. Els alumnes de l’optativa de conjunt instrumental han fet un concert davant els alumnes de l’Escola Tagamanent. Dijous 1 de desembre aquests mateixos alumnes tocaran davant dels nostres alumnes de 1r d’ESO.

 

Per la Setmana del 12 al 16 de desembre hi ha previst una audició per a tots els alumnes de l’ESO amb la intervenció del trio (guitarra, baix i bateria) del professor de música, en Jaume Vidal. Això serà el dimecres 14 de desembre a les 10h pels alumnes de 3r i 4rt d’ESO i a les 11’30h pels de 1r i 2n d’ESO.

 

Tota la setmana sentirem música que ens posaran els alumnes de primer d’ESO per assenyalar l’inici i final de les classes.

A l’hora del pati tindrem també les ja clàssiques audicions d’alumnes que toquen algun instrument i, com a novetat, els alumnes de primer d’ESO cantaran el que han treballat aquests dies a classe de música.

setmana musica desembre
Cliqueu per veure més fotos

 

 

 

Paral·lelament trobareu per tot l’institut imatges sobre la música, siguin fotografies d’instruments, símbols musicals, figures rítmiques... que els alumnes de 3r d’ESO prepararan per a que els alumnes de primer facin una sèrie de proves.

 

La setmana la finalitzarem amb l’anada al concert de l’orquestra Nacional de Catalunya, a l’Auditori de Barcelona, el dissabte 17 de desembre a les 19h. Alumnes, famílies, professors, tota la comunitat educativa del Centre hi està convidada.

 


sanefa insti