Tallers de Nadal

tallers nadal
Cliqueu per veure més fotos

El passat 22 de Desembre, com ja és habitual l’últim dia del primer trimestre, es van fer els ja típics tallers de Nadal. Aquest any el temps ens ha acompanyat i s’han pogut fer tots els tallers planejats pel que la gent ha acabat bastant contenta. Els alumnes de segon de batxillerat mentrestant han aprofitat per a fer caixa pel viatge de París; professors i alumnes d’altres cursos hi ha contribuït comprant begudes, crispetes o pastissos. Com cada any els tallers ens donen un bon regust de boca.

 

Després de la mitja horeta de patí els alumnes es van reunir al gimnàs on asseguts al terra van escoltar un parell de nadales, cançons típiques de festes dels nens del Giroi. La professora de música també va arrancar unes notes de “El noi de la mare” als adormits estudiants. Seguidament, i per a continuar l’acte, es van donar per primera vegada els premis de la setmana de la ciència que s’havien guanyat uns dies abans. S’agraeix als participants la seva col·laboració, s’anima als que no ho han fet que hi participin l’any que ve i es felicita als següents alumnes que van guanyar algun dels “xecs” de 10€ a gastar en llibres.

 

Per acabar l’any com cada curs, els alumnes s’han reunit amb els seus companys i tutors per a fer el ja tradicional pica-pica i en alguns casos l’amic invisible. Per acabar es van donar les notes d’aquest primer trimestre que esperem que hagin estat bones. En general podem dir que va ser un bon dia per acomiadar l’any aquí l’institut.

sanefa insti