Intercanvi a Itàlia

liceo cattaneo

Un any més, els alumnes de 1r de batxillerat hem participat en l'intercanvi amb el Liceo Cattaneo de Monselice, a la regió del Veneto, a Itàlia. Hem visitat Venècia, Pàdua, Verona i Trieste.

 

venecia

Aquestes són algunes de les seves valoracions personals:

 

Júlia: aquesta ha estat una experiència inoblidable per a mi. M'ha encantat! Per part de la família he rebut un tracte excel·lent. Han estat per mi al cent per cent i m'han cuidat com a una més de la família. He disfrutat molt també de les excursions amb els companys de l'institut. El que més em va agradar va ser Venècia, sense cap dubte. Hi tornaria sense pensar-m'ho dues vegades.

 

Sandra: m'he sentit molt ben acollida. Entre els companys hem creat més vincles i hem conegut gent nova. Ens han faltat dies per poder estar més temps junts i disfrutar.

 

Eva: aquest viatge m'ha semblat genial per la part cultural, per les estones lliures, per poder gaudir de les ciutats que hem visitat i poder descobrir-les més a fons.