Sortida dels alumnes de 3r a Barcelona

visita barcelona
cliqueu per veure més fotos

Un any més els alumnes de 3r d'ESO han anat a Barcelona on han visitat tres llocs molt representatius d'aquesta ciutat: el Gran Teatre del Liceu, el mercat de la Boqueria i l'edifici de La Pedrera.

 

Aquest curs hem anat 80 alumnes i 8 professors. Després d'una arribada a la ciutat patint els embussaments dels dilluns al matí, hem pogut visitar i recórrer tot el teatre del Liceu. Cap al migdia els alumnes van treballar fent fotografies de les diferents parades del mercat de la Boqueria i fent entrevistes als clients habituals.

 

Després han pujat per tot el passeig de Gràcia observant les cases i edificis més singulars. Després d'una breu parada per dinar han seguit les explicacions sobre el gran edifici de l'arquitecte Gaudí. A les fotografies podreu veure els nostres alumnes davant del teatre, visitant la sala i escoltant les explicacions a la Pedrera.

sanefa insti