Fira Guia't 7 al 9 de març de 2012

fira guiat 2012

Del 7 al 9 de març, els Cicles Formatius de l'institut Vil·la Romana vàrem participar en la Fira Guia't que es va realitzar a Granollers. La Fira Guia't està organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Granollers, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

En les dues edicions anteriors han visitat la fira alumnes de 4t d'ESO dels municipis que formen la Xarxa TET (Transició Escola-Treball). Enguany però, no només va adreçada als alumnes que cursaran estudis de formació professional, sinó a totes aquelles persones que veuen en la formació una oportunitat per adquirir nous coneixements o acreditar experiència laboral, o les múltiples oportunitats que l'actual sistema de formació professional ofereix.

 

S'adreça als alumnes de 4t d'ESO que poden fer visites concertades a través de l'escola, als alumnes de batxillerat que abandonen els estudis i a altres joves que volen orientar la seva formació i inserció laboral.

 

Al marge dels expositors, els centres formatius públics i privats, que ofereixen les seves especialitats també hi havia tallers d'autoconeixement, per als joves que encara no saben on enfocar la seva tria quan finalitzin l'etapa d'escolarització obligatòria.

"Va ser molt emocionant tot. Hi va haver molta gent interessada pels nostres cicles. Vàrem respondre moltes preguntes (professors i alumnes) i sobretot vam muntar un estan molt xulo".

 

Pau Expósito Alumne de 2n del CFGM de Fusta i Moble

Video Promocional Cicles Formatius institut Vil·la Romana

sanefa insti