Proves Cangur 2011-2012

proves cangur 2012

El dijous 15 de març es van realitzar les proves Cangur a l'institut. La prova era d'1 hora i quart i constava de problemes de dificultat fàcil, mitjana i difícil. Els problemes eren variats, n'hi havia de geometria, d'enginy, algun d'equacions i de pensar. Alguns problemes en que s'havien de fer operacions van costar perquè no es podia utilitzar la calculadora. Tot i això, es podia escriure el que volguessis al full dels problemes i les respostes s'havien de posar en un full a part. Els enunciats eren clars i entenedors i hi havia il·lustracions per comprendre bé els problemes. Va ser interessant fer la prova, tot i que algun problema era força difícil.

Roger Margarit (3r C)

 

Aquest any, a segon de batxillerat, he realitzat per última vegada les proves cangur. Opino que són unes proves necessàries on es realitzen un altre tipus de matemàtiques. Unes proves que agilitzen la ment i que posen a prova el raonament. Crec que són una bona aportació per als alumnes i que s'haurien de prendre més seriosament, o amb un plantejament d'estar fent unes proves entretingudes.

Artur Margarit (2n Batxillerat A)

fent proves cangur

Ja tenim els resultats!

Enhorabona als alumnes que surten en la llista del 3% d'alumnes amb la millor puntuació:


Nivell 1:

  • Joan Ariño Bernad (131 punts)
  • Roger Margarit Sol (123.75 punts)

Nivell 2:

  • Arnald Morató Gutierrez (102.5 punts)
  • Aina Gascó Hoenisch (95 punts)

Nivell 3:

  • Aleix Roura Gutiérrez (82.25 punts)

 

I enhorabona també a tots els que hi vau participar, la vostra classificació la sabreu a la classe de Matemàtiques. Podeu consultar les solucions i les puntuacions en aquest enllaç
sanefa insti