Trobada de Corals de Secundària a Girona

coral a girona
cliqueu per veure més fotos

El passat dimecres 25 d'abril, les alumnes de coral, la Glòria i el Jaume vam sortir a les 8 del matí cap a Girona. I és que, com cada any, es celebrava la trobada de corals i enguany aquesta ciutat era l'escollida.

 

Quatre alumnes de 2n d'ESO i sis de 4t ens vam reunir amb totes les corals de Catalunya i els voltants. En total vam ser unes cinc mil persones. Totes reunides amb un objectiu: fer un cop més un cant conjunt, una trobada col·lectiva per gaudir d'un únic plaer: cantar.

 

Després de cantar en petits grups i donar a conèixer a les altres corals la nostra tria de cançons, "Samarreta d'imperi" i "Someone like you", vam ajuntar-nos tots plegats en un poliesportiu gironí per a fer el cant col·lectiu de les cançons de sempre i algunes de concretes per a l'ocasió: "Girona m'enamora", "Camins", "Va pensiero", "El cant de la trobada", "La cançó dels segadors" i per últim, estrenyent-nos les mans: "La cançó dels adéus".

 

Va ser un dia complet. Més tard vam jeure prop del pavelló a dinar i conèixer gent d'altres corals. Vam tornar en bus i a les quatre, aproximàdament, ja tornàvem a ser a la Garriga.

 

Per a moltes de nosaltres va ser una experiència nova i sorprenent. Tots ens ho vam passar bé fent alló que ens agrada. Va ser un dia llarg, però amb molt bon resultat.

 

Sussana Van Roessel

4rt ESO A

 

sanefa insti