"Centaure d'Or" per al bloc Clàssics a la romana

centaure d'os

Alumnes del bloc Clàssics a la romana MOLTES FELICITATS! CHIRON ens ha atorgat el "Centaure d'Or" per la feina que a diari realitzeu i per la vostra aportació a la blogosfera clàssica. Gràcies per la tasca i la dedicació que teniu per la divulgació del món clàssic, pel vostre interès i energia en mantenir el bloc! Aprofito també per agrair a la Majka les seves aportacions amb els alumnes que va tenint en diferents instituts.

 

A continuació reprodueixo una part del correu que he rebut de CHIRON anunciant-nos el guardó:

 

"CHIRON ha decidit atorgar a Clàssics a la romana el guardó "Centaure d'Or", amb el qual distingeix cada any blocs de temàtica clàssica mantinguts per estudiants. Aquesta és la sisena edició del "Centaure d'Or" i la primera feta per votació popular, el veredicte del qual es fa públic cada 17 de maig, dia d'Internet.

 

CHIRON ha triat aquesta vegada el vostre bloc perquè considera que és producte de l'esforç i de l'amor a les clàssiques i perquè constitueix un exemple perquè altres alumnes segueixin el mateix camí.


També han obtingut el "Centaure d'Or":

Alea iacta est, bloc col·lectiu en llatí dels estudiants clàssics de l'IES 9 d'octubre (Carlet) i de l'IES Matilde Salvador (Castelló).

In aversa charta, bloc en llatí dels alumnes de l'IES Serrallarga (Blanes).

Ha merescut una menció especial l'exemple de Gulielmus Lupulus, estudiant de primer de batxillerat que manté un compte de Twitter en llatí."


Felicitem també els altres blocs guardonats, així com la menció que es fa a l'estudiant que manté un Twitter en llatí. Enhorabona a tots per la feina i molts ànims per continuar. A CHIRON volem agrair la gran tasca que porta a terme pel món de les clàssiques!

El nostre bloc està d'enhorabona, també, perquè s'hi incorporen els alumnes de la Cristina Heras, de l'institut Joaquima Pla i Farreras, de Sant Cugat del Vallès. Ahir els donàvem la benvinguda al bloc!!! Això sí que és tot un premi, fer creixer la xarxa de "malalts" per les clàssiques!

 

Gràcies a tots i endavant!!!

sanefa insti