Crèdit de Síntesi 3r d'ESO a Carcassone

credit sintesi carcassone

La setmana del 14 al 18 de maig els alumnes de 3r d'ESO de l'institut Vil·la Romana van anar de crèdit de síntesi a Carcassone, França, i, a diferència d'altres anys, ho van fer en dos torns. Els alumnes de les classes A i B ho van fer del 14 al 16 i els de les classes C i D del 16 al 18, pel que van coincidir cinc minuts a la Cité Medieval de Carcassone.

 

Va haver-hi queixes davant del fet d'anar en dos torns diferents, ja que hi havia molta gent que volia anar amb gent d'altres classes, però en realitat va estar bastant bé, ja que va permetre crear un grup més sòlid. El primer dia, els alumnes de 3r van visitar la Cité Medieval de Carcassone i les coves de Cabrespine. El segon, la Cité de l'Espace i la ciutat de Tolouse i el tercer la ciutat de Carcassone i el castell de Queribus. Els alumnes s'ho van passar molt bé, ja que totes les nits anàvem a la Cité de Carcassone a passejar i menjar crepes.

sanefa insti