Fem de periodistes

fem periodistes

A l'institut Vil·la Romana, durant la setmana de 14 al 18 de maig, els alumnes de 3r d'ESO van realitzar el Projecte de Síntesi a la ciutat de Carcassone i voltants. El dijous dia 17 i el dimecres dia 23, quan ja estàvem a l'institut, vam dur a terme una activitat que consistia en crear el nostre propi diari digital.

 

Van venir uns monitors del diari "El Periódico" i ens van ensenyar alguns aspectes que s'han de tenir en compte per a crear notícies. Després d'aquesta explicació, ens vam distribuir les tasques i vam començar la feina.

 

En la redacció de les notícies vam tenir en compte tant esdeveniments de la Garriga com de Carcassone. Un cop fetes les notícies, les vam publicar al nostre diari digital. Per acabar de completar el diari, vam afegir-hi fotografies relacionades amb els temes tractats.

 

A continuació, us adjuntem l'enllaç del diari digital i unes fotografies de tots els que hi vam participar