Projecte Porta-Mòbils

projecte porta mobils
cliqueu per veure més fotos

Alumnes dels instituts de la Garriga realitzen un projecte anomenat "Porta-mòbils".

 

El projecte ACADA 2011/2012 dels tres instituts de la Garriga (I. Manuel Blancafort, Sant Lluis Gonçaga i I. Vil·la Romana), durant el tercer trimestre del curs, ha fet un projecte anomenat "Porta-mòbils". Aquest projecte ha estat elaborat i realitzat pels alumnes de l'ACADA amb la col·laboració de l'EMAD de la Garriga, ajudant amb material, instal·lacions i professorat.

 

Els alumnes de l'ACADA estan dividits en dos grups. Cadascun dels grups està dividit en uns altres dos grups. Tot això s'ha fet ja que 1r. d'ESO de l'institut Vil·la Romana té 4 línies, 1rA, 1rB, 1rC i 1rD. Cada grup ha anat a una classe diferent.

 

Dels dos grans grups que hi ha, el primer grup va anar el dijous 31 de maig de 15:00 a 17:00, es van encarregar de 1rA i 1rB. El segon grup va anar el dilluns 4 de juny de 15:00 a 17:00 i es van encarregar de 1rC i 1rD.

 

Els alumnes d'ACADA, a cada classe, van fer de professors ensenyant als alumnes de 1r. d'ESO com es feia el "Porta-mòbils". Repartien el material, donaven la informació i els passos necessaris i després si algú tenia algun dubte l'ajudaven.

 

Juan Carlos Marco

sanefa insti