Benvinguda al curs 2012-2013

benvinguda curs 2012-2013

BENVINGUDA!

 

Benvolguts i Benvolgudes,

 

Us donem la benvinguda al nou curs 2012-2013.

 

Inicieu un nou curs amb novetats importants. Per alguns serà el vostre primer any al centre però per a tots aquest és un curs especial.

 

Per primera vegada, tots els nivells d’ESO i Batxillerat, treballarem en una jornada continuada de 8 a 14,30h. Ens caldrà acostumar-nos a aquest nou horari i sobretot a fer un bon esmorzar a mig matí per tal d’estar en condicions d’aprendre les darreres hores de la jornada.

 

Com bé sabeu, iniciem un curs en plena crisi econòmica i retallades en les dotacions del Departament d’Ensenyament. Tot i així i gràcies a l’esforç de tot el professorat i d’organització dels recursos de que disposem, podrem gaudir d‘una bona atenció pedagògica per facilitar el vostre millor aprenentatge, que esperem sapigueu aprofitar.

 

Altres novetats són gràcies a la bona gestió de l’AMPA. Primerament la possibilitat d’utilitzar el menjador escolar cada dia de la setmana. I en segon lloc, una oferta d’activitats extraescolars més ampliada, en la que encara hi estan treballant i us faran arribar a finals de setembre.

 

L'equip directiu, els professors i tota la comunitat educativa us desitgem a tots un bon inici de curs, ple d’experiències , molts aprenentatges i bona convivència.

 

sanefa insti