III Jornades sobre l'Ensenyament de la Biologia i Geologia

jornades biologia i geologia
Cliqueu per veure les fotos

El passat 26 d’octubre, van tenir lloc les III Jornades d’Ensenyament de la Biologia i la Geologia a Cosmocaixa. Durant les Jornades es van dur a terme xerrades d’ especialistes en educació i tallers dirigits a professorat de secundària.

 

El nostre Institut hi va participar presentant el taller “El sistema immune, massa complexe per entendre’l?”, en col·laboració amb el centre de documentació Cesire-Cdec del Departament d’Educació.

 

Durant la sessió, La Mariona Domènech del Cdec i la Mercè Guerrero professora de Biologia de l’ Institut i col·laboradora del Cdec, varen presentar una proposta d’ensenyament-aprenentatge de la Immunitat per al batxillerat. Com a cloenda del taller es va mostrar un pòster realitzat el curs passat per l’alumnat de Biologia de 2n de Batxillerat del nostre Institut, que va ser àmpliament aplaudit i elogiat pels assistents. El pòster presenta un esquema dinàmic dels elements i processos complexes implicats en la defensa de l’organisme. En altres ocasions també s’ha utilitzat aquest recurs en la formació de professorat de l’àrea.

 

sanefa insti