Sortida 1r d'ESO a Samalús

sortida 1 eso a samalus
Cliqueu per veure més fotos

El dijous dia 11 d’octubre vam anar d’excursió a Samalús. Aquesta excursió tenia com a objectiu fer nous amics i amigues i conèixer millor a tothom. Vam anar-hi tots els primers, i també van venir amb nosaltres els tutors de cada grup i algun altre professor. Vam sortir de l’institut a les 9:00, és a dir, que vam fer una hora de classe abans de sortir. Vam anar de l’institut fins al bosc del Malhivern, on vam fer una breu parada per esperar als grups més lents. Després vam iniciar l’excursió, que, per cert, era bastant llarga. No feia mal dia, però el cel estava ennegrit. Quan vam arribar a una cruïlla, vam tornar a parar per esperar-nos als altres grups. Quan vam arribar al nostre objectiu, cada grup va preparar la seva paradeta i vàrem començar a menjar. A continuació d’haver menjat, vam anar a jugar a futbol, a saltar la corda o simplement a parlar amb els amics. Quan vam marxar, va començar a ploure, però això no va voler dir que s’hagués acabat la diversió. Vam arribar a la sortida del bosc, i allà vam estar jugant durant una bona estona. Després, vam marxar cap a l’ institut, i per concloure aquell dia tan mogut, cap a casa. Arnau Palacios 1rA d’ESO

 

El dijous dia 11 d'octubre, els cursos de 1r d'ESO (A, B, C i D) vam fer una sortida a Samalús, amb l'objectiu de conèixer-nos més entre nosaltres i així posteriorment saber a qui escollir com a delegat de la classe.

Abans de fer la caminada vam fer grups de cinc i entre els del grup vam decidir què portaríem per menjar, qui portaria les begudes, qui els tovallons, qui els gots...

Així doncs, després de caminar una considerable estona, vam arribar a un parc on cada grup va triar un lloc on menjar. En acabat, els nens van jugar a futbol i les nenes es van asseure a l'herba i van parlar i d'altres es van posar a fer tombarelles a unes barres que hi havia al costat del camp de futbol.

Vam haver de tornar més aviat del previst per culpa del temps. Tornant, es va posar a ploure i la majoria es va mullar tant que semblava que s'haguessin tirat a una piscina. Quan estàvem arribant, va parar de ploure i vam decidir de quedar-nos al parc del Malhivern. Més tard vam tornar a l'institut a buscar les coses de la classe (de vuit a nou) i vam anar a casa. Laura Salamó 1rC d'ESO

 

sanefa insti