Sortida d'inici de curs dels Cicles Formatius

sortida cicles formatius
Cliqueu per veure més fotos

El dijous 4 d’octubre els alumnes de primer de Cicle Formatiu de Grau mitjà d’Administratiu i els de primer de Cicle Formatiu de Grau mitjà de fusta van fer una sortida per conèixer-se entre ells una mica més i conéixer també què es fa en l’altre cicle formatiu de l’Institut Vil·la Romana.

 

Els professors van pensar que el millor, per tal que els alumnes d’ambdós cicles es coneguessin, seria fer parelles entre ells i fer-se preguntes. Les parelles van ser totalment aleatòries, es va repartir un paper amb una fotografia a cada alumne de cada cicle i els que coincidien s’havien d’anar fent preguntes. Després de la ronda de preguntes els alumnes van anar cap a la Vil·la Romana i allà en Jordi, un responsable de l'Ajuntament, ens va explicar com era una vil·la antigament i per a què servia. La petita sortida va durar tres hores i mitja, començant a les 10 del matí i finalitzant a les 13:30h.

 

Alumnes d'Administratiu

 

sanefa insti