Sortida de 1r de Batxillerat a Vic - 11 d'octubre de 2012

plaça major de vic

El passat dijous 11 d’octubre, els alumnes de 1r de batxillerat vam anar a Vic. El motiu d’aquesta sortida era conèixer-nos millor i relacionar-nos amb persones nouvingudes al centre. De passada, vam també aprofitar la sortida per conèixer millor la capital d’Osona. L’excursió ens va donar l’oportunitat d’aprendre a col·laborar entre nosaltres per obtenir millors resultats, ja que els professors van organitzar una sèrie de proves que ens van obligar a informar-nos sobre els llocs més emblemàtics de la ciutat i ens van animar que realitzéssim bones fotografies dels espais per on passàvem i del nostre grup.

 

Vam utilitzar el tren com a mitjà de transport, tot i que per Vic vam fer-ho tot caminant. Vam visitar des de la Universitat de la ciutat fins el centre antic de Vic, entre d’altres coses.

 

Clara Escarrabill i Laia Fernández - 1r BATXILLERAT