Sortida a Barcelona - 17 de gener de 2013

la pedrera

El passat dijous els alumnes i les alumnes de tercer vam anar d’excursió a Barcelona. Durant la nostra visita a la capital vam poder gaudir de l’extraordinari Liceu, que ens va fer viure l’òpera a flor de pell. Seguidament vam fer una mica el turista pel Mercat de la Boqueria, on tot fent entrevistes i menjant llaminadures vam passar una estona molt agradable. Sortint del Mercat i direcció Plaça Catalunya, vam enfilar per Gran Via tot passant per davant de la Pedrera, però com que era l’hora de dinar fins al Palau Robert no ens vam aturar. Després amb la panxa plena vam visitar la magnífica Pedrera. Al final, tots cansats d’un dia tan intens, vam tornar a La Garriga a carregar piles.

 

Des d'aquest enllaç podeu veure el vídeo de la sortida

sanefa insti