Plata a l'Skill 24 d'ebenisteria

plata skill24 ebenisteria

L’equip format per Aitor Roman (competidor de l’escola Industrial de Sabadell), Miguel Jiménez (tutor de l’alumne) i per Gustau Saeta (expert i professor de l’Institut Vil·la Romana) ha aconseguit la plata en la modalitat d’ebenisteria (Skill 24) a les Olimpíades de la Formació Professional celebrades a Madrid durant els dies 12 i 16 de Febrer.

Per aconseguir-ho, els competidors han hagut de fabricar en 22 hores un moble auxiliar que consistia en dos bastidors que anaven fixats a un mòdul que tenia un sobre, un calaix i una porta. La complexitat del treball i de la competició, ha fet que l’alumne fabriqués tres vegades al seu centre la peça proposada. D’aquesta manera s’ha pogut preparar en condicions per obtenir aquesta plata tan treballada i que fa que el nostre Institut estigui en l’elit de l’ebenisteria del país.

A part de la plata de l’Aitor, també la família de fusta i moble catalana ha aconseguit la plata en fusteria. E n aquest cas ha estat per l’alumne Dani Companyó de l’Escola Professional dels Salesians de Sarrià.

Però la cosa no acaba aquí: la delegació catalana se’n va endur de Madrid, 6 medalles d’or, 11 de plata i 4 de bronze, un èxit que potser mai més es tornarà a viure en la formació professional catalana, que per altra banda, demostra (tot i les retallades), que amb treball, esforç, voluntat i dedicació, estem preparats per formar als futurs professionals del nostre país.

VISCA LA FP!!

 

sanefa insti