Concert a l'escola Giroi del Conjunt Instrumental de 2n d'ESO de l'institut

concert giroi
Cliqueu per veure més fotos

Divendres 15 de març, els alumnes de l’optativa de Conjunt Instrumental de 2n d’ESO hem anat a tocar a l’escola Giroi. Ens agrada molt anar a compartir el que hem après en un trimestre i sempre som ben rebuts. Aquí teniu algunes impressions dels alumnes que hi han anat:

 

“Un concert és una cosa que sempre posa nerviós i més sabent que hi ha gent que et coneix”.

 

“Un concert és una experiència singular, no sempre tens l’oportunitat de viure-la, així que sempre que puc ho aprofito i ho faig el millor que puc.”

 

“M’he sentit molt bé però al principi m’he encallat perquè estava nerviós. El públic ha estat molt bé , ens ha respectat i crec que a mi m’ha anat molt millor la segona vegada perquè crec que ja no estava nerviós”.

 

“Aquesta actuació m’ha agradat bastant ja que quan anàvem a tocar tots els nens i nenes han callat. El que m’ha agradat més ha sigut quan hem tocat i el trajecte amb els instruments”.

 

 

 

“Jo crec que he tocat bé, però també he passat molta vergonya perquè m’he hagut d’aixecar davant de tots els nens”.

 

“Al principi m’he posat nerviós. Ha sigut una experiència molt bona anar a tocar al Giroi. Jo crec que ho he fet bastant bé però la primera vegada estava més nerviós”.

 

“La primera vegada ha sigut com descobrir una cosa nova. L’avantatge ha estat que eren més petits i potser això m’ha donat més confiança. La segona l’he gaudit més i m’ha passat més ràpid”.

 

“En general ha estat divertit i ho he gaudit molt”.

 

“M ‘agradat molt l’experiència perquè mai ho havia fet”.

 

“M’he sentit important perquè hem sigut el centre d’atenció de tots aquells nens”.

 

“Ha sigut una experiència molt divertida”.

 

“A mi m’ha agradat anar, perquè tot al treball que hem fet penso que l’havíem de compartir amb algú”.

 

sanefa insti