El meu grup de lectura

el meu grup de lectura
cliqueu per veure més imatges

A l’ Institut Vil·la Romana, on jo estudio, s’organitza l’assignatura de comprensió lectora. Es fan cinc grups entre els alumnes de 1r d’ESO, segons el seu nivell. Jo vaig al grup número cinc. Però no hi vaig sol. Els meus amics i companys són: El Pau, la Lorena, el Daniel, la Gemma, la Deymi, L’Oriol Ayas, en Gerard, el David, el Soufian, l’Oriol Barrera i la professora que és l’Eulàlia.

 

Són tots ells uns amics exemplars. Cada un d’ells té la seva especialitat. El Pau proposa unes idees per quedar-se de pedra, són boníssimes!!! La Lorena, mare meva, quin vocabulari!!! Serà escriptora, bé això és el que jo crec. El Daniel escriu uns textos molt originals, que et deixen amb la boca oberta. La Gemma té força imaginació i això està molt bé. La Deymi, també té molta imaginació com la seva inseparable amiga la Gemma. L’Oriol Ayas, quines coses que se li acudeixen, quina originalitat!!! En Gerard, com està millorant la lectura!, és per treure’s el barret. A en David, li agrada molt escriure, fa uns textos de 10! En Soufian, veient d’ on va començar, és per aixecar-se i fer-li un aplaudiment ben fort. Ha millorat en la lectura d’una manera impressionant. L’Oriol Barrera, quan s’hi posa, fa unes feines molt bones. Bé, i l’Eulàlia és qui ens ajuda per seguir millorant cada dia sense parar.

 

 

Jo el que intento fer és aprendre cada dia que passa de vosaltres perquè així llegiré millor i serè molt millor persona.

 

Guillem Fernández.

1r ESO

 

sanefa insti