Viatge de 1r de Batxillerat a Monselice Itàlia - Intercanvi amb l'institut Cattaneo del 20 al 25 febrer de 2013

viatge italia 1r batxillerat
cliqueu per veure més imatges

Un any més, els alumnes de 1r de batxillerat de l'institut hem anat a Monselice (Itàlia) per gaudir d'un intercanvi amb els alumnes de l'institut Cattaneo. Han estat uns dies que trigarem a oblidar, pel fred, però sobretot pel caliu i l'amistat amb que ens han rebut els alumnes i professors d'aquest centre educatiu. El primer dia ja va estar ple de sorpreses: quan vam arribar a l'institut ens van fer seure al gimnàs van tancar els llums i vam poder veure una simpàtica presentació dels nostres futurs companys i de la petita ciutat de la plana padovana. Però el millor va ser quan, de sobte, van aparèixer els alumnes italians i es van dirigir amb gran afecte a cada company d'intercanvi. Va ser fantàstic! I, per arrodonir-ho, va començar una senzilla però divertida festa de benvinguda.

 

I a partir d'aquest moment ja vam combinar cultura i moment relaxats i intensos amb els nostres nous amics i les seves famílies. Vam visitar Venècia, Pàdua, Màntua i Verona. A cada lloc, vam poder ampliar els nostres coneixements sobre la història d'aquestes meravelloses ciutats italianes, sobre la història d'Itàlia i el Renaixement. També vam aprofitar per provar les fantàstiques pizzes i altres delícies de la gastronomia del nord d'Itàlia.

 

Una gran experiència!!! Ara, ja esperem, amb ganes i il·lusió l'arribada dels nostres nous amics italians el mes d'abril.