Els alumnes de 4t d'ESO realitzen un Seminari d'Educació Financera

L’Institut Vil·la Romana s’ha acollit al programa educatiu EFEC (European Financial Education Partnership).

Aquest programa neix d’un conveni de col·laboració entre els Departaments d’Economia i d’Ensenyament de la Generalitat i l’Institut d’Estudis Financers.

 

L’Objectiu d’aquest programa és ajudar els estudiants a prendre consciència de l’ús dels diners i comprendre l’operativa financera. Durant el programa que s’estructura en cinc mòduls d’una hora de durada, els estudiants aprenen una sèrie d’aspectes diversos del camp financer: com ara fer un pressupost personal, llegir una nòmina, nocions bàsiques d’estalvi, què és l’endeutament o quins són els beneficis i els riscos que comporta tenir una targeta de crèdit, entre d’altres.