Setmana Arts Plàstiques març 2013 - Dibuix tècnic al pati

El dimecres 20 de març a les 9h del matí els alumnes de 1r d’ESO C vam realitzar un taller que havien organitzat els nois i noies de 1r de Batxillerat. Ens vam dividir en dos grups: nois i noies. Les noies vam anar al taller a dibuixar l’alçat, la planta o el perfil d’un cavallet de fusta. Alguns dibuixos s’hi van assemblar, però n’hi va haver d’altres que no se sabia què era. Posteriorment, vam anar al pati a fer l’activitat realitzada anteriorment pels nois. Allà ens van explicar com elaborar una el·lipse i que si al fer-la amb l’ajuda d’una corda no es manté ferm no surt com ha de sortir. També ens van explicar com reduir o augmentar un objecte a escala. I com s’ho fan els mariners per a navegar i no perdre’s o bé com distribuir els seients en un teatre.

Laura Salamó - 1r C

 

 

sanefa insti