La Coral de l'institut a l'Auditori de Barcelona

coral  auditori barcelona
Cliqueu per veure més imatges

El 25 d'abril del 2013, algunes alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO vam anar a l’Auditori de Barcelona per representar a l’Institut en l’activitat de coral. Vam estar assajant molts mesos per poder donar-ho tot a l’escenari. Va ser una experiència inoblidable, no només per poder cantar amb moltes escoles, sinó perquè ens vam poder conèixer una mica més les unes a les altres. Quan va acabar el concert, la directora de l’Auditori va cridar a l’escenari totes les professores i professors dels instituts perquè, tots junts agafats de la mà, poguéssim cantar l’última cançó del concert, L’hora dels adéus. Va ser un matí meravellós. Totes les alumnes de coral, estem disposades a repetir-lo.

 

Alba Llamas

 

 

Vídeo recull d'alguns moments de l'actuació