Sortida d'inici de curs dels cicles formatius - 19 de setembre de 2013

El passat dijous 19 de setembre, els cicles formatius de fusta i moble i gestió administrativa que cursen els seus estudis a la tarda, van participar en la sortida de tutoria que inaugura els curs acadèmic d’aquest estudis professionals de grau mitjà.

Aquest any hi ha un total de 45 alumnes que estudien a les tardes. 15 de primer i 10 de segon de fusteria i moble, i 20 de segon de gestió administrativa. El primer d’administratiu es fa al matí i consta d'un total de 30 alumnes.

 

L’objectiu de la sortida era la coneixença entre ells, ja que molts venen de fora de la Garriga, i fer-los coneixedors del perquè del nom del nostre institut i fer una aproximació al Modernisme del poble.

 

A les tres de la tarda ens esperava a la vil·la romana de Can Terrés el tècnic municipal de Patrimoni, el Sr. Enric Costa, que ens va explicar les característiques de les restes romanes. En acabar vam continuar pel Passeig, on també ens va explicar la importància del modernisme arquitectònic de la Garriga.

 

La sortida es va acabar amb un berenar a la plaça de Narcisa Freixas, a l'entrada del bosc del Malhivern, al final del Passeig.

 

A més de servir d'acollida a l'alumnat dels primers cursos, la sortida ha estat molt profitosa per al professorat de fusta i moble, tres dels quals són nouvinguts al centre i al poble.