Sortida al Brull dels alumnes de 2n d'ESO - 11 d'octubre de 2013

sortida al brull 2 d'eso
Cliqueu per veure més imatges

Estimada porta de l'Institut,

 

El divendres 11 d'octubre vam fer l'excursió de tutoria al Brull. Va ser una caminada molt maca i amb paisatges molt verds i plens de vegetació. Vam conèixer companys nous, que han arribat a l'institut aquest any, i ens van caure molt bé.

 

Ens va agradar molt passar temps amb els amics i les amigues, a l'esmorzar tots junts, caminant, rient... Vam caminar molta estona, però se'ns va fer molt curt, perquè anàvem parlant amb els companys. Va ser molt divertit, tot i que la pluja no ens va abandonar en tot el camí i vam passar una mica de fred.

 

Però el millor de tot és que tothom estava content; hem tingut temps per parlar amb els nostres amics i conèixer-los millor i hem pogut parlar amb els professors, més enllà de la seva feina. Se'ns va fer molt molt curt i per molt que plogués, ens ho vam passar molt bé!

En la propera sortida de 2n, et seguirem explicant tot el que descobrim. Fins llavors.

 

 

Els alumnes de 2n d'ESO.

 

sanefa insti