Sortida de 1r de Batxillerat a Vic

El passat dijous 3 d'octubre els alumnes de primer de batxillerat vam anar a fer una gimcana fotogràfica a Vic. L'objectiu de la sortida era que ens coneguéssim entre nosaltres ja que aquest any han vingut molts alumnes nous.

 

El que vam haver de fer va ser, seguint una pauta que els tutors ens van donar, fer-nos fotografies a llocs de certa importància de Vic i respondre unes preguntes relacionades amb aquests llocs. Per fer-ho ens vam distribuir en grups de cinc que vam fer nosaltres mateixos. Aquests grups havien d'estar compostos per gent nova a l'institut i gent que ja era alumne del Vil.la Romana, nois i noies i com a mínim havia d'haver un alumne de cada classe (a, b i c).

 

Va ser un matí molt intens i cansat però ens ho vam passar molt bé i vam gaudir de Vic i dels companys.

 

Judith Blázquez 1r Batxillerat

 

sortida a Vic 1 batxillerat
Cliqueu damunt la imatge per veure més fotos
sortida Vic 1 batxillerat

sanefa insti