jue

10

oct

2013

Xerrada sobre la Responsabilitat Social de l'empresa

El dijous 26 de setembre els alumnes de 1r de batxillerat (matèria d’Organització d’Empreses) van gaudir d’una xerrada sobre Responsabilitat Social Corporativa a càrrec de Dani Julià, educador social i responsable de l’associació REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc) de Granollers.

 

Partint de la seva experiència professional, els va explicar que les empreses han de tenir en compte, a més dels aspectes econòmics, els aspectes socials i els efectes que les decisions de la direcció de l’empresa tindran en la societat.

 

Mitjançant casos reals, ens va acostar a les preocupacions socials i mediambientals de determinades empreses sobretot pels efectes positius que se’n deriven: millora de la seva imatge, implicació i col·laboració dels treballadors en activitats que aporten un valor social a la seva tasca, etc.

 

Segons ens va indicar, és fonamental la implicació de la direcció de l’empresa, la qual ha de tenir present a l’hora de prendre decisions valors com la transparència, l’ètica i la responsabilitat cap a la societat.


xerrada responsabilitat social de l'empresa 1
xerrada responsabilitat social de l'empresa

sanefa insti