Xerrada sobre la Responsabilitat Social de l'empresa

El dijous 26 de setembre els alumnes de 1r de batxillerat (matèria d’Organització d’Empreses) van gaudir d’una xerrada sobre Responsabilitat Social Corporativa a càrrec de Dani Julià, educador social i responsable de l’associació REIR (Recursos Educatius per la Infància en Risc) de Granollers.

 

Partint de la seva experiència professional, els va explicar que les empreses han de tenir en compte, a més dels aspectes econòmics, els aspectes socials i els efectes que les decisions de la direcció de l’empresa tindran en la societat.

 

Mitjançant casos reals, ens va acostar a les preocupacions socials i mediambientals de determinades empreses sobretot pels efectes positius que se’n deriven: millora de la seva imatge, implicació i col·laboració dels treballadors en activitats que aporten un valor social a la seva tasca, etc.

 

Segons ens va indicar, és fonamental la implicació de la direcció de l’empresa, la qual ha de tenir present a l’hora de prendre decisions valors com la transparència, l’ètica i la responsabilitat cap a la societat.


xerrada responsabilitat social de l'empresa 1
xerrada responsabilitat social de l'empresa

sanefa insti