Sortida a Fustes Carso - Dep. Fusta i Moble - 25 d'octubre de 2013

sortida fustes carso

El passat divendres 25 d’Octubre, el departament de fusta i moble, tots els alumnes i els professors, vam anar a visitar el nostre distribuïdor oficial de derivats de la fusta, l’empresa Fustes Carso, ubicada al polígon industrial Cal Gabatx de les Franqueses del Vallès. Aquesta empresa comercialitza, entre altres, derivats de la fusta, com taulells d’aglomerat, taulells de fibres, contraplacats, allistonats, melamines, etc, així com altres productes relacionats, com per exemple mòduls de cuina, portes, taulells de cuina, etc. També tenen una gran varietat de ferramenta tant per mobiliari com per fusteria i, fins i tot, fan tall a mida i prefabriquen cuines, portes, etc.

 

Els objectius de la sortida eren dos, que els alumnes de primer veiessin in-situ d’on venen els materials que tenim al taller i que puguessin fer-se una idea de la gran quantitat de referències que existeixen en el mercat actual.

 

L’altre objectiu era pels alumnes de segon, ara que estan fent segon del cicle d’instal·lació, que veiessin les grans possibilitats que avui en dia pot oferir un magatzem d’aquest tipus, i que, tenint la feina ben organitzada i pautada, una empresa com aquesta pot ajudar-te molt a rentabilitzar algunes feines, ja que en moltes ocasions del magatzem pot anar a casa del client.

 

La veritat es que ambdós objectius es van complir a la perfecció, els de primer els hi va quedar molt clar la gran quantitat de diferents tipus de materials de derivats de la fusta que existeixen i els alumnes de segon, van poder comprovar que amb una bona planificació de la instal·lació, aquesta pot sortir, no només més econòmica, si no que el resultat també pot ser millor.

 

sanefa insti