Sortida al zoològic de 4t. d'ESO - 15 d'octubre

El 15 d’octubre vam anar al zoo de Barcelona els alumnes de 4t d’Optativa de Visual i Plàstica i els ACADA amb la Rosa i la Núria que ens acompanyaven com a professores.

 

Vam passejar per tot el parc i vam anar a totes les seccions per observar animals de tot tipus i havíem de dibuixar-los pel treball de dibuix científic que estem fent a la classe.

 

Vam observar els felins, per molts la millor secció, també els ocells... els goril·les impressionants, els hipopòtams, les girafes, els elefants, els micos, dels millors perquè no paren de saltar i fan gràcia, els rèptils del museu on hi havia les serps, els cocodrils, en canvi d’altres animals no es deixaven veure perquè estaven amagats o els hi estaven netejant les gàbies o dormien perquè eren nocturns. Durant la visita també vam veure un espectacle de dofins a l’aquari en el qual ens ensenyaven com els ensinistraven i també com són físicament i com viuen.

 

Ara, els animals no paraven de moure’s tota l’estona i és molt difícil de dibuixar ni que sigui un esbós ràpid! Ufff!

 

La sortida ens ha agradat, va ser entretinguda i ens va passar volant. Des de petits que no hi anàvem i ens ho vam passar bé al tornar a viure l’experiència de recórrer de nou el Zoo.

 

Escrit: Els alumnes ACADA

Fotografia: Núria Andreu 4t ESO

 

sanefa insti