Pràctiques d'anglès a l'institut

practiques angles
Laura i Clara

Del 18 al 27 de novembre dues estudiants del màster de professorat d’anglès de la Universitat Autònoma de Barcelona han vingut al nostre institut a fer les pràctiques.

 

Fa dues setmanes ens van fer una classe explicant-nos el Past Continous, també van fer una classe molt interactiva on vam col·laborar tots.

La seva manera d’explicar les coses i ensenyar-les als alumnes són molt clares i específiques. Per dir-ho d’alguna manera, són clares i directes, és a dir, van al gra.

 

A tots els alumnes ens va agradar molt la seva última classe on ens van gravar i van fer fotos per endur-se-les a la seva universitat i presentar-les.

 

Durant l’absència de la nostra professora d’anglès, la Mercè Barrull, que va anar a França a organitzar amb altres professors i escoles el projecte Comenius, elles van ser les que ens van ajudar amb la nostra feina i els nostres dubtes.

 

Elles observaven, prenien apunts i després parlaven entre elles per aclarir qualsevol situació, es així com fan la seva feina. Durant la seva estada al nostre institut, a tots els alumnes en general els hi van agradar i tots pensem que seran molt bones professores.

 

Tornaran al mes de febrer i estaran amb nosaltres unes altres sis setmanes.

Així doncs, ÀNIMS LAURA I CLARA!

 

Berta Garcia y Cristina Arco 2n ESO B

 

practiques angles
practiques angles

sanefa insti