Sortida de 4t d'ESO a la Residència de Gent Gran de la Garriga

4t eso residencia gent gran la garriga
Cliqueu per veure més imatges

El passat 28 de novembre els alumnes de 4t ESO B van assistir a la residència de gent gran de la Garriga per portar a terme una activitat de l’àrea de llengua i literatura castellanes. Es tractava d’explicar una vivència personal vinculada amb els seus avis. Cada alumne llegia o explicava oralment la seva experiència personal davant la gent gran i els assistents que es van presentar a l’acte.

 

L’experiència va ser molt enriquidora tant pels alumnes com pel públic que escoltava; hi va haver moments per riure i també per emocionar-se. Crec que el fet que els adolescents s’apropin a les diferents realitats del seu poble és molt positiu per la seva educació emocional. És fonamental que no es perdi la consciència de la importància que pot arribar a tenir la comunicació amb la gent gran i el respecte vers unes generacions que, fins a l’últim dia de les seves vides, ens poden ensenyar i orientar en tots els àmbits de la nostra vida.

 

sanefa insti