Reportatge Setmana de la Música del 5 al 17 de desembre de 2013

Enguany han estat més de 9 dies els que hem destinat a la setmana de la música.

 

Començarem amb els concert dels alumnes de l'optativa de conjunt instrumental de segon davant dels alumnes de primer. Va ser molt gratificant sentir-se escoltat i aplaudit després d'un trimestre de preparació de les obres.

 

Aquest curs hem continuat amb les ja tradicionals audicions a L'Hora del pati. Hem comptat amb la colaboració dels alumnes del nostre institut que estudien instruments i dels que formen part de l'orquestra de la Garriga, també de la cantada d'habaneres amb força professorat colaborador.

 

També les classes de música de 1 r i 3 r d'ESO han participat en un projecte de so i art. Els alumnes de 3r han triat quadres de la història de l'art i els han posat música corresponent a l'època, els alumnes de 1r han inventat o buscat sons que il·lustressin els quadres. Aquests dies hem pogut veure la seva feina amb els cartells que han enganxat pel passadís central. També ens hem trobat per grups per fer l'audició i visualització d'aquesta feina, on cada alumne ha puntuat les músiques i sons més adients (els resultats d'aquest concurs els vam fer públics a la jornada del 20 de desembre).

 

Divendres vam assistir amb els alumnes de l'optativa de música de quart a l'assaig de l'OBC. Va ser molt interessant i va agradar molt tenir una orquestra en directe tant aprop. El matï el varem completar amb la visita a les dependències de l'ESMUC.

 

Dissabte també va seguír la música, vint espectadors del concert de la temporada de l'OBC erem gent de la comunitat educativa de l'institut. A tots ens va agradar molt, sobretot per la presència de les germanes Labeque,pianistes de renom internacional. (Tenim fins i tot un autògraf que van dedicar als alumnes del Centre!

 

Agraïm molt als alumnes i professorat que hanparticipat a les activitats de música, tan els que l' han fet com els espectadors. Sense vosaltres no hagués estat possible.

sanefa insti