Els alumnes de 3r d'ESO participen al Picalletres

El dimecres 12 de febrer els alumnes de 3r d'ESO van anar al plató de VOTV per participar en el programa PICALLETRES, una bona iniciativa per conèixer una mica més la llengua catalana.

 

El primer equip, format per Laia Martó, Arnau Giménez i Daniel Godoy, va lletrejar amb encert, va llegir correctament un embarbussament i va desxifrar el significat de paraules com marraixa. Van imposar-se a l'equip de l'Estel de Granollers.

 

El segon equip, format per Albert López, Ot Bou i Joan Gámez, va haver-se-les amb un grup de l'Escola Pia de Caldes de Montbui. Els va tocar lletrejar paraules com tibetobirmà, o escaguitxar, factor que donà un cert avantatge a l'equip contrari, que va classificar-se al Picarànquing.

 

Un bon nombre d'alumnes dels diversos grups de 3r d'ESO els van acompanyar de públic i els van aplaudir animadament.

 

Volem agrair l'esforç, l'interès i la participació a tots els concursants!