Enfusta't 2014 - Departament de Fusta i Moble

enfustat 2014
Imatge propietat de l'Ajuntament de la Garriga

El passat dimarts 25 de febrer, es va celebrar el III certamen de l’Enfusta’t, el concurs d’aprenents de fusta i moble de la Garriga.

 

Per aquest any la peça proposada va ser un treball on es buscava l’habilitat de l’alumne, ja que va ser una peça artística en comptes d’una solució constructiva com altres anys. Els participants van haver de treballar amb xerrac i enformador una fusta de secció quadrada 40x40mm i de llargada 400mm, i que consistia en deixar en les arestes uns romboides, que un cop treballats fessin el mateix que els resultants en la cara.

 

Van participar un total de 46 alumnes, del quals 23 van ser del Vil·la Romana, centre que gràcies a l’actuació d’en Gerard Pagespetit es va endur el triomf. A part, l’Olivier Loisy va guanyar com a millor alumne del Vil·la Romana. D’aquests alumnes guanyadors juntament amb altres alumnes seleccionats, es decidirà qui anirà a representar al Vil·la Romana el proper divendres 14 de març al concurs català d’aprenents de fusta i moble que com cada any es celebra a Sabadell.

 

 

 ---> Enllaç directe amb la notícia al web de l'Ajuntament la Garriga

sanefa insti