Viatge de 1r de Batxillerat a Monselice (Itàlia) – Intercanvi amb l’institut “Carlo Cattaneo”

Del 19 al 24 de febrer de 2014

intercanvi italia carlo cattaneo
Cliqueu per veure més imatges

Un any més, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’institut hem viatjat a Monselice (Itàlia) per participar d’un intercanvi amb els alumnes de Liceo “Carlo Cattaneo”. Ha estat una gran experiència poder gaudir de l’hospitalitat i l’amistat amb què ens ha rebut els alumnes, les seves famílies i els professors d’aquest centre educatiu.

Ens varem emocionar amb la rebuda el dia de l’arribada a l’institut. Després de la benvinguda del Director, ens esperaven amb una festa sorpresa, un dinar i moltes ganes de ballar per celebrar la trobada amb els seus nous amics.

Durant els dies d’estada a Monselice vam combinar cultura i activitats d’oci i sobretot vam disfrutar de l’acollida familiar que ens van dispensar.

Varem visitar Pàdua i la seva famosa Universitat amb la càtedra de Galileu, Venècia, sempre magnífica, començant les festes de Carnaval, Trento als contraforts dels Alps i finalment Milà amb la seva impressionant Catedral i el magnífic Teatre de l’Scala.

Una gran experiència!!! Ara, ja preparem amb molta il·lusió l’arribada dels nostres nous amics el mes d’abril.

 

sanefa insti