Treball de Síntesi i Esquiada de 1r d'ESO

treball sistesi i esquiada 1 eso
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

Ja fa poc més d’una setmana, els alumnes de 1r d’ESO, vam fer una escapada a la Cerdanya per viure i entendre més a fons l’esquí, i la neu, que eren el tema del treball de síntesi d’aquest primer curs.

 

Vam sortir de La Garriga, a les 6 del matí , distribuïts ens dos autocars. Tots estàvem nerviosos, ens esperaven tres dies plens d’emocions i envoltats de bona companyia. El viatge fins a les pistes d’esquí va ser llarg, però va valdre la pena. Vam parar un parell de cops. El primera ser a Queixans, el poble on dormiríem en petits bungalous de sis i set persones. Una vegada allà vam deixar l’equipatge i vam esmorzar tots plegats.

 

La segona vegada va ser per recollir l’equipament necessari per esquiar. La botiga era a Llívia. Està clar que el primer dia va ser el més dur. Cada matí ens dirigíem a les pistes de La Masella per esquiar tres hores al matí i dues a la tarda. Teníem uns monitors que ens ensenyaven a esquiar.

 

Estàvem dividits en grups, segons si sabíem esquiar més o menys. Tots en vam aprendre molt. Al vespre ens organitzàvem per grups de treball de síntesi per avançar feina. Personalment, una de les coses més em va agradar va ser la disco a la qual els professors ens van acompanyar.

 

Finalment, quan vam tornar cap a casa, vam haver de continuar treballant de valent per presentar la feina que havíem estat fent per grups en un power point. Ara ja ha passat tot, un altre cop a treballar amb normalitat. Però sense cap mena de dubte puc assegurar que ha estat una gran experiència que molt difícilment oblidarem.

 

Laura Martínez 1r C

 

El vídeo de l'Esquiada

sanefa insti