vie

04

abr

2014

L’Institut Vil·la Romana representarà Catalunya en el concurs d’aprenents de fusta d’Espanya

concurs aprenents fusta

El passat divendres 14 de març, l’alumne Gerard Pagespetit de primer de fusta i moble va guanyar el concurs català d’aprenents de fusteria i mobiliari, celebrat a Sabadell i que era l’edició XXII d’aquest concurs històric, i el més important que es fa a aquest nivell.

 

El treball a realitzar va ser la construcció d’una escala per a nens, un disseny basat en el model Troguen d’Ikea. La peça requeria molta habilitat sobretot alhora de marcar-la, ja que les baldes anaven unides als laterals mitjançant encaixos. 

 

Aquest divendres dia 4 d’abril, doncs, en Gerard participarà al concurs d’aprenents de fusta i moble de l’estat espanyol, que se celebra a l’Institut León Felipe de la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz.

 

Li desitgem tota la sort del món al nostre campió!

 

Ànims Gerard!

 

Enllaç a la Revista TecniMadera on trobareu tota la informació d'aquest concurs

sanefa insti