L’Institut Vil·la Romana representarà Catalunya en el concurs d’aprenents de fusta d’Espanya

concurs aprenents fusta

El passat divendres 14 de març, l’alumne Gerard Pagespetit de primer de fusta i moble va guanyar el concurs català d’aprenents de fusteria i mobiliari, celebrat a Sabadell i que era l’edició XXII d’aquest concurs històric, i el més important que es fa a aquest nivell.

 

El treball a realitzar va ser la construcció d’una escala per a nens, un disseny basat en el model Troguen d’Ikea. La peça requeria molta habilitat sobretot alhora de marcar-la, ja que les baldes anaven unides als laterals mitjançant encaixos. 

 

Aquest divendres dia 4 d’abril, doncs, en Gerard participarà al concurs d’aprenents de fusta i moble de l’estat espanyol, que se celebra a l’Institut León Felipe de la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz.

 

Li desitgem tota la sort del món al nostre campió!

 

Ànims Gerard!

 

Enllaç a la Revista TecniMadera on trobareu tota la informació d'aquest concurs

sanefa insti