Tercers d'Espanya!

3r premi fusta a madrid gerard pagespetit

Gerard Pagespetit, alumne de primer de fusta i moble del nostre institut aconsegueix el tercer lloc a la IX edició del concurs d’aprenents de fusta i moble d’Espanya, celebrat aquest passat divendres dia 4 d’Abril a la localitat madrilenya de Torrejón de Ardoz.

 

Participaven un total de 27 alumnes vinguts de 14 comunitats autònomes. Per aquesta edició el treball proposats va ser la fabricació d’una caixa d’eines amb fusta de faig, i van tenir un total de quatre hores i mitja per fer-la. La dificultat ha estat màxima, sobretot per la falta de temps, però tot i així en Gerard ha fet una participació quasi perfecte, de menys a mes i competint amb alumnes que en molts casos eren de segon i en d’altres de superior i deixant un encaixos a codornelles perfectes.

 

La resta del podi ha estat com a segon lloc per l’alumne de Càceres i el primer lloc per l’alumne de Burgos (per tant, ja sabem que la X edició del concurs es farà en aquest localitat castellana). També hi havia un premi pel millor alumne en seguretat laboral, aquest ha estat per un alumne de Pontevedra.

 

Ens agradaria donar les gràcies des d’aquí als companys del departament de fusta i moble de l’institut León Felipe per la bona organització i per l’amabilitat amb la que ens han tractat. Així mateix volem fer palesa la nostra satisfacció amb l’empresa organitzadora Bosch, ja que a part de subvencionar la competició, ha regalat al Gerard un trepant de bateria de liti, un dels millors del mercat.

 

El nostre camí acaba aquí, amb un molt bon sabor de boca, campions de Catalunya i tercers a Espanya, una fita que mai el nostre institut havia aconseguit.

 

Felicitats Gerard!

 

Felicitats Vil·la Romana!

 

Visca la fusta!

 

sanefa insti