Catskills 2014 a punt i en streaming

catskills

Els alumnes que concursaran a la tercera edició del Campionat de Catalunya de Formació Professional Catskills de la família professional de la fusta i moble ja s’estan preparant per la competició que es durà a terme els propers 4 i 5 de juny a les instal·lacions de l’Institut Pere Martell de Tarragona.

 

El campionat Catskills són les olimpíades de la formació professional a Catalunya. Hi ha un total de 29 especialitats, dividides per oficis i consten d’una prova que els alumnes han de superar amb la màxima perfecció i amb el mínim temps possible.

 

Les proves s’anuncien amb anterioritat i és per això, que els competidors s’estan durament entrenant perquè el dia de la competició es puguin completar les proves amb les especificacions tècniques correctes.

A la família professional de la fusta i el moble hi ha tres skills: el d’ebenisteria, el de fusteria i el de fusteria d’obra (estructures de fusta).

 

Cadascun dels diferents skills presenten uns Tests Projects (peça a realitzar) amb un nivell de dificultat alt.

 

Totes elles es poden consultar a la pàgina web del departament d’Ensenyament.

Test Project skill 24 Ebenisteria
Test Project skill 24 Ebenisteria

sanefa insti