Medalla d'Or per a l'Institut Vil·la Romana

medalla or institut gerard pagespetit fusta

Gerard Pagespetit de primer de fusta i moble del nostre institut, va aconseguir la medalla d’or en la competició dels Catskills, en la modalitat d’ebenisteria (Skill24).

 

Dimecres 4 i dijous 5 de juny va tenir lloc a les instal·lacions de l’Institut Pere Martell de Tarragona els Catskills 2014 (olimpíades de la formació professional) de la família de fusta i moble. Van participar un total de 22 alumnes de tots els centres de Catalunya que imparteixen els estudis de fusta i moble, repartits en 7 competidors en fusteria, 7 competidors en fusteria d’obra i 8 competidors en ebenisteria.

 

És la primera vegada que l’organització proposa fer la competició en dos dies i el resultat ha estat un èxit, tant en organització com en participació. El nivell tècnic dels alumnes participants ha estat molt elevat, cosa que fa que la medalla d’or d’en Gerard tingui més valor.

 

A part de la meritòria medalla d’or en ebenisteria cal destacar la gran actuació de l’Ibrahim El Louah en fusteria i de l’Arnau Funoll en fusteria d’obra que, tot i no obtenir medalla, van tenir una actuació molt destacada i van fer un treball molt bo.

 

Felicitats a tots!

 

sanefa insti