Anem a Turquia! - Projecte Comenius


Ankara Projecte Comenius

Aquest any, cinc alumnes de 4t d’ESO anem sis dies de viatge d’intercanvi a Ankara, Turquia.

 

Marxarem el diumenge 2 de novembre a les 8 del matí. Arribem a Ankara a les 15h i passarem tota la tarda amb la família, allà coneixerem la cultura i la manera de com viuen en aquell país. Després d’haver passat la primera nit amb la família anirem a l’institut: Fatih Technical and Industrial Vocational High Schools, on durem a terme el Projecte Comenius.Gravarem una curtmetratge en anglès. El següent dia, després d’un bon esmorzar acabarem la feina amb energia i a la tarda, farem una visita cultural per Ankara. Dimecres, ben d’hora agafarem un tren cap a Konya, una ciutat a prop d’Ankara, allà passarem tot el dia.

 

El dia següent, dijous, veurem un exhibició danses i músiques folklòriques. Més tard, planificarem la trobada que es farà a l’abril a La Garriga i per la tarda visitarem Ankara. L’últim dia, farem una visita a l’ajuntament i després anem cap a l’aeroport de tornada a casa.

Vídeos i imatges des de Turquia

Els nostres representants Comenius ja han arribat a Turquia i comencen a treballar.


projecte comenius alumnes a turquia
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
projecte comenius imatges des de turquia
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

                                        Darreres imatges del viatge a Turquia i de la tornada

Darreres imatges del viatge a Turquia i de la tornada
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges
sanefa insti