Xerrada sobre la Responsabilitat Social Corporativa als alumnes de 1r de Batxillerat

Dimecres dia 15 d’octubre, als alumnes de 1r de Batxillerat que realitzem l’assignatura d’Economia de l’empresa, ens va venir a fer una xerrada el Sr. Dani Julià. En Dani ens va estar parlant de la Responsabilitat Social Corporativa, de la importància que té de cara a la societat i  la seva experiència en aquest tema. La xerrada va estar molt interessant ja que en Dani té molta experiència amb aquest món de la RSC i ens va donar molts exemples d’empreses que realitzen aquesta activitat  amb l’objectiu de col·laborar amb el medi ambient o amb la societat d’ avui en dia compensant d’alguna manera els costos socials negatius que produeixen. 

Xerrada als alumnes de 1r de batxillerat sobre RSC
xerrada sobre RSC als alumnes de 1r de Batxillerat

sanefa insti