Xerrada d'Emprenedoria als alumnes de 1r de Batxillerat - 17 d'octubre 

El divendres dia 17 d’octubre, als alumnes de 1r de Batxillerat que realitzem l’assignatura d'Economia de l’empresa, ens va venir a fer una xerrada el Sr Frederic Moreno. El Sr Moreno ens va estar parlant del que és l’emprenedoria, de les persones emprenedores i tot el que està relacionat amb aquest tema. La xerrada va estar francament bé, ja que vam aprendre diverses dades  dels països més emprenedors del món i les coses que ha de tenir en compte algú que vol realitzar un negoci per ell mateix. Per acabar la xerrada ens van posar un vídeo on un  jove emprenedor català, que va dissenyar un sistema informàtic amb un amic, era entrevistat per Buenafuente.

Xerrada emprenedoria als alumnes de 1r de batxillerat
Xerrada als alumnes de 1r de batxillerat sobre emprenedoria

sanefa insti