Activitat d'emprenedoria a 3r d'ESO "Arquitectes del futur"

El dimarts 28 d'Octubre, la Marta i la Laura ens van venir a fer una activitat sobre l'emprenedoria corresponent al projecte “Arquitectes del futur” que promou l’Ajuntament de Manresa en col·laboració amb el de la Garriga.

 

Aquesta activitat consistia en construir la casa més eficient en equips. L'equip estava format per un líder, una persona artística, varies organitzades i un comunicador. Això ens va fer veure els valors que havia de tindre una persona emprenedora. Després de que cada persona comunicadora presentes el seu projecte, els altres equips van votar la millor casa. A l’acabar ens van posar un vídeo en que varem finalitzar la classe. 

 

CLAUDIA REQUENA GARCIA - 3r.ESO

activitat emprenedoria arquitectes del futur 3 eso
activitat emprenedoria arquitectes del futur 3 eso
activitat emprenedoria arquitectes del futur 3 eso

sanefa insti