Al Vil·la Romana votem per triar delegats

Aquesta setmana hem elegit el delegat de la classe que ens representarà a 1r D ESO.


Abans de començar el procés vam pensar en les qualitats que havia de tenir un bon delegat. 


Aleshores vam buscar a la persona més gran i més jove de la classe perquè ens fes de president i secretari, per formar la mesa. Després vam demanar els candidats per delegat que expliquessin el que farien o millorarien perquè el grup estigués bé i hi hagués un bon ambient. Una vegada fet això ja era hora de votar, així que vam repartir uns paperets i cadascú hi va escriure els noms de dos persones.


Un cop fet això vam recollir els paperets  i els vam posar dins una caixa i el secretari els va anar dient amb veu alta i apuntant-los a la pissarra, mentre que el president anava mirant els paperets vigilant que els noms fossin correctes.


Finalment vam fer el recompte de vots de cada persona i, va sortir la nostra delegada!!!


Però  el sotsdelegat, que havia de ser el segon nom més votat, no va sortir encara perquè es van produir empats. Així que vam tornar a repartir els paperets i vam tornar a fer tot el procediment. I, ara sí, finalment va sortir el nostre nou sotsdelegat!.

Tots els companys els vàrem aplaudir i  felicitar-los.     

 

Paula Ruíz  3r A