Projecte Biblioteca a l'institut

ATENCIÓ!!! Tenim una bona notícia per a tota la comunitat educativa: LA

BIBLIOTECA DEL NOSTRE INSTITUT TORNA A FUNCIONAR!!!!!!!!!!!!!!!


Després d’uns quants anys emmudida per problemes d’espai, aquest curs, per fi, hem trobat un raconet per als nostres llibres, per treure’ls la pols, per ordenar-los, mimar-los i, sobretot, LLEGIR-LOS! I gaudir de les milers de pàgines que ens permetran aprendre, viatjar a altres mons, viure altres vides, sentir emocions noves o reconèixer-nos en els personatges de tantes novel·les

que ens esperen als prestatges de la nostra biblioteca.


On es troba aquest raconet? Al passadís verd, en una aula petita però molt agradable i acollidora. Els alumnes 3r d’ESO, ens estem esforçant molt perquè la biblioteca torni a estar al servei de tothom. Aviat tindreu notícies nostres!


Quan ens podeu venir a visitar? Qualsevol dimecres a l’hora del pati. Podreu mirar i remenar, demanar consell sobre lectures i agafar en préstec els llibres que us interessin.


Però no us penseu que la cosa quedarà aquí: estem preparant un blog ple de recomanacions, i activitats diverses, com el book crossing o l’intercanvi de llibres.


Esperem que aquesta notícia us ompli d’alegria i que ens ajudeu a aconseguir que aquesta petita biblioteca es converteixi en un espai de passió per la lectura i de convivència.

projecte biblioteca a institut
Cliqueu per entrar a la galeria d'imatges

sanefa insti